Møteromsutstyr

Mobit kan levere moderne løsninger for møterom. Flere og flere velger større presentasjonsskjermer i kombinasjon med videoløsninger for møter via nett. Mange bedrifter i dag bruker unødvendig mye tid på å koble seg til Skypemøter med tale eller video.

I et moderne møterom ser man gjerne to store skjermer, videokamera, høyttaler og mikrofon-oppsett og gjerne en møteroms-PC. De siste versjonene av møteroms-PCene har integrasjon mot Skype for Business, og kan koble opp et Skypemøte med få klikk. Vi har møteromsutstyr som passer alle typer møterom. Vi har utstyr fra blant annet Logitech, Konftel, EPOS og Jabra.

Hvilket produkt passer best for deg?

Logitech

Bring videosamarbeid til møterom og store konferanserom med Logitech ConferenceCams. Komplett romløsninger fra Logitech lar deltakere raskt sette i gang og kjøre et videokonferansemøte. Vi hjelper deg å finne det perfekte møteromsutstyret fra Logitech.

På bildet: Logitech Rally

Konftel

Konftel leveres av PeBeCom, og er en ledende produsent av møteromsløsninger i alle størrelser og prisklasser. Hva du har
bruk for avhenger av størrelsen på møterommet ditt og avstanden fra møtebord til TV/lerret. Vi har møteromsløsningen for deg.

På bildet: Konftel C50800 Hybrid

Jabra

Jabra har gode møteromsløsninger som passer din bedrift. Kombiner Jabra PanaCast med Jabra Speak 710 for en
optimal video og lyd opplevelse, akkurat som i et møte ansikt til ansikt. Sertifisert for Microsoft Teams og fungerer med alle UC-plattformer.

På bildet: Jabra PanaCast og Speak 710

EPOS

Sikre deg god lyd til møterommet ditt med høytallertelefon fra EPOS. Vi hjelper deg å finne de beste høytallerne til ditt møterom.

På bildet: EPOS Expand sp 30t