Vi har spesialist som hjelper kundene våre med alt relatert til IT og mobile tjenester

Vis produkter

Om Oss

Dataspesialisten AS ble etablert i 1997 og har siden tilbudt kunder i privat og bedriftsmarkedet både telefoniabonnement, hardware og kommunikasjonsløsninger kombinert med kunnskap og fremtidsrettet teknologi. Vi er sertifisert på å levere og drifte IT- og Teleløsninger til SMB markedet.

Dataspesialisten AS er lokalisert med et Bedriftsenter på Hvam nord for Oslo og herfra betjenes våre bedriftskunder. Vi har ansatte som håndterer salg, teknisk og backoffice og vi stasjonert i moderne lokaler. Vi arrangerer mindre fagseminarer sammen med våre operatører og leverandører på dette Bedriftssenteret.

Dataspesialisten AS er en av de største Forhandlerne i Mobit kjeden, som er landet største Forhandlerkjede innen IT og Telefoni. Det som gjør Dataspesialisten AS annerledes enn den tradisjonelle Bedriftsforhandler er at vi har, i tillegg til Bedriftssenteret på Hvam, 6 Privatbutikker lokalisert på Grorud Senter, Gunerius Senter, Strømmen Storsenter, Bryn Senter, Tangen Senter på Nesodden og Senter Syd Mortensrud. Våre bedriftskunder har tilgang til disse butikkene for å gjøre mindre endringer på ansattabonnement under gjeldende Bedriftsavtaler, i tillegg til kjøp av telefoner og ekstrautstyr og muligheter for mindre telefonreparasjoner. Vi vil med denne organiseringen yte våre kunder god sørvis og skape gode kundeopplevelser.

Produkter & tjenester

Våre tjenester er satt sammen for å gjøre hverdagen enklere og mer effektiv for deg som kunde. Ta en prat med en av våre forhandlere om hvordan vi kan hjelpe din bedrift med å komme i gang.

Office 365

Microsoft Office 365 sørger for tilgang til dokumenter, epost, kalender, Skype for Business og Office-pakken gjennom sikker lagring i skyen.

Drift & Mobilitet

Drift & Mobilitet handler om maksimal tilgjengelighet, høy sikkerhet, kostnadskontroll og ett kontaktpunkt.

Mobiltjenester

Få mest mulig ut av mobilabonnementene til din bedrift. Vi har mange smarte tjenester og nyttige applikasjoner.

IT hardware

Vi har utelukkende stabilt utstyr som holder den standard som kreves i en digital hverdag. Velg blant solide merker som Apple, HP, Lenovo og Samsung.

Mobiltelefoner

Vi har telefoner i alle prisklasser fra de beste leverandørene, som Apple, Samsung og Huawei. Valget er ditt – og vi hjelper deg gjerne.

Telenor SWAP for bedrifter

Med SWAP Bedrift får du en fleksibel og enkel måte å kjøpe mobil på, med faste månedspriser. I tillegg til stabil likviditet og en splitter ny mobil får du flere gode fordeler med på kjøpet.

Apple

Mobit er Apple Autorisert forhandler, og vi kan hjelpe deg med alt fra valg og bestilling til utrulling og support. Her finner du et utvalg av produktene vi forhandler og hvordan vi jobber sammen med Apple for å gi deg en enkel og oppdatert digital hverdag.

Telenor mPort

Nå blir det enklere å administrere mobilabonnement for ansatte med forutsigbarhet, fleksibilitet og fornøyde ansatte. Med mPort kan dine ansatte selv bestille mobil, tilbehør og service, i henhold til bedriftens retningslinjer for innkjøp.

Kontakt oss nå!